WSB Solutions Gebouw

Het kantoor op de Kade 30

Langs de A15 in Hardinxveld staat het kantoorpand waar we dagelijks te vinden zijn. Op onze werkplek, bij het koffieautomaat, in de vergaderruimtes of buiten als we even een frisse neus halen.

De flexplekken in ons kantoor zijn heel handig, maar eigenlijk zijn we allemaal nog al gehecht aan ons eigen bureau. Wat erop neer komt dat iedereen een vaste plek heeft, waar wel (bijna) elke laptop kan worden gebruikt. Door middel van de dockingstations kun je dus op een andere afdeling gaan werken als je een collega nodig hebt, of als je hele team aanwezig is en je even focustijd wilt hebben.

Al zijn we lang niet altijd met zijn allen op de zaak, want we zijn sterren in hybride werken. Je kunt je laptop overal openslaan: thuis (of dat nou in Nederland, Zweden of Australië is), tijdens een werkvakantie op Curaçao of bij één van onze klanten.

Écht hybride bikkelen

We weten er alles van af: overal moeten kunnen werken. Met de technologie van Microsoft kunnen wij dat. Al onze data staat in de cloud en is toegankelijk via OneDrive, SharePoint en Teams. Hierdoor hoeven we niet op kantoor verbinding te maken met de server, maar hebben we slechts een WiFi connectie nodig om aan de slag te kunnen. Uiteraard is het goed beveiligd en waar nodig maken we gebruik van onze VPN-verbinding.

Dus op maandag het weekend eruit slapen en daarna thuis je uren maken? Dat kan.

Thuis beginnen, je dochter naar school brengen en achter de files aan naar kantoor? Doen we.

Liever iedere dag op kantoor zitten? Gezellig, wil je nog koffie?

 

 

De branches waarin wij werken

Bouwbedrijven

Groothandels

Zakelijke Dienstvelening

Industrie

Rob Zweden
Rob Remote

Zweeds werken

De Billy boekenkast, pacemakers, ABBA, Nobelprijzen – heel wat goede dingen komen uit Zweden. Niet gek dus dat onze Customer Success Manager Rob besloot te vertrekken naar het noorden. Eens in de paar weken vereert hij ons (en onze klanten) met een bezoekje. De rest van de tijd maakt hij ons ongeloofelijk jaloers met het uitzicht vanuit zijn werkplek midden in de natuur. Over het algemeen maakt het ons niet uit wat voor achtergrond je hebt tijdens een Teams-meeting, maar aan Rob vragen we of hij zijn achtergrond alsjeblieft wil blurren, want de werkelijkheid kunnen we niet aan.

Tahnee neemt haar laptop mee het vliegtuig in.

Een werkplek 3000 km verderop

Een vriendin op Curaçao willen bezoeken, maar geen vakantiedagen meer? Verzoekje naar haar manager, goed timemanagement en Tahnee vloog voor een week naar de andere kant van de wereld om daar te werken én te genieten. Natuurlijk kan dit niet altijd, maar we denken graag met je mee hoe je zo veel mogelijk werkplezier kunt hebben.

Gerard Robbertsen
Onze Ozzie...

De ultieme thuiswerker

In 2013 vertrok Gerard terug naar zijn geboorteland: Australië. Inmiddels woont hij ruim 10 jaar in het zuiden van Adelaide, op 500 meter van het strand. Sinds 2018 is hij aan boord bij WSB als Software Developer. Hij ontwikkelt nieuwe apps voor Apportunix, verbetert fouten en ontwikkelt klantspecifieke aanpassingen.

Met een werkdag van 16.00 tot 24.00 is hij een verplicht avondmens, maar loopt hij wel gelijk met de collega’s in Nederland. Ook al kan hij goed alleen werken, het is fijn dat je via Teams binnen no-time contact kunt hebben.

Ook al spreken wij Gerard slechts één keer in het jaar live, we zijn ontzettend blij dat hij bij ons werkt. En niet alleen omdat hij veel van de nachtelijke updates draait ?.