Stagiair Luuk Visser

Paarse helden op sokken

Ieder jaar hebben we een aantal stagiairs rondlopen, want we vinden het belangrijk om jonge mensen het vak te leren. En ze houden de rest van de medewerkers jong (lees: vooral scherp). Dit bevalt ons erg goed.

Zo goed zelfs dat we al een heel aantal stagiairs een baan hebben kunnen aanbieden na hun stageperiode. Als bijbaan, in een werken-leren traject of als fulltime functie na het afstuderen.

Technologie

Na je stage weet je niet alleen meer over je eigen vakgebied, maar ben je ook een pro in effectief en slim werken door onze software.

Blijven plakken

Van stage naar een baan. Koen en Twan gingen je bijvoorbeeld voor.

Snoepkast

Gratis fruit kan je pakken, maar de echt goede snacks vind je verstopt achterin de kast bij Jade.

Onbeperkt vragen

Je mag al onze collega's het hemd van het lijf vragen.
Oke, niet letterlijk.

Studenten aan het woord

Stagiair Fleur vd Giessen

Fleur van Giessen

Stagiair afdeling Marketing

Fleur heeft haar scriptie 'De rol van effectieve communicatie bij het vergroten van klantloyaliteit' voor haar Bachelor Communicatie @ Avans Hogeschool met succes bij WSB voltooid.

"WSB is een knus bedrijf met een topteam van professionals, dat altijd paraat stond om bij te dragen aan mijn afstudeeronderzoek. Door de betrokkenheid van medewerkers van WSB heb ik mij altijd erg welkom en op mijn gemak gevoeld."

Stagiair Koen van Beuzekom

Koen van Beuzekom

Stagiair afdeling Marketing

"Bij WSB kreeg ik de kans om mijn marketingvaardigheden toe te passen en te ontwikkelen. Ook had ik de vrijheid om mezelf te ontwikkelen, en daarom beveel ik WSB Solutions zeker aan.

Ik werd als volwaardig teamlid behandeld, wat me veel leerervaring bood. De sterke nadruk op persoonlijke groei binnen de organisatie valt op. Mijn stage bij WSB Solutions hielp me bovendien een waardevol netwerk op te bouwen via LinkedIn, wat cruciaal is voor mijn verdere carrière.

Kortom, deze stage verbeterde niet alleen mijn marketingvaardigheden, maar gaf me ook de kans als individu te groeien."

Twan van t Hoog

Twan van 't Hoog

Stagiair afdeling Inside Sales

Vanaf het moment dat ik bij WSB Solutions begon, voelde ik me welkom en gewaardeerd. Het warme ontvangst van het team en de collegiale sfeer zorgden ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde. Het was duidelijk dat iedereen bereid was om hun kennis en ervaring te delen, wat mij enorm heeft geholpen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bestaande te versterken.

De eerste week van mijn stage periode gingen we op werkuitje naar Dublin. Ik heb hier heel informeel kennis kunnen maken met mijn collega's. Uiteindelijk is er ook nog een mooie vlog uitgekomen die zo in me stageverslag verwerkt kon worden.

Actueel stageaanbod