Mathieu
Mathieu Timmermans
Mathieu Timmermans
Geplaatst op 8 augustus 2023
Mathieu Visdag
Leer onze collega's kennen

Woensdag = visdag

‘Waar kan ik Mathieu vinden?’ ‘Beneden op de Support afdeling. Hij draagt een zwart shirt met korte mouwen. Kan niet missen!’

Dit zou je te horen kunnen krijgen als je onze nieuwe collega bent en op zoek bent naar Mathieu.

Maar Mathieu is natuurlijk meer dan die jongen met dat zwarte shirt. Vandaag stellen we hem een aantal vragen en gaan we hem beter leren kennen.

3 vragen aan Mathieu

Ik heb gehoord dat jouw woensdag altijd met Kibbeling start. Vertel! Vier jaar geleden is dit gestart. Met een aantal collega’s gingen we vis halen bij de visboer om daarna een rondje te wandelen. Dit nieuws verspreidde zich zo snel onder collega’s en voordat ik het wist was ik chef vis op de afdeling.

Met als gevolg dat ik wekelijks een e-mail rondstuur binnen WSB om bestellingen op te nemen en deze doorzet naar de visboer. Deze belt mij als de bestelling klaar staat, zo omzeil ik de wachtrijen bij het ophalen.

Het varieert van 3 collega’s tot aan 3 volle tassen. En met enige regelmaat zit er ook een bestelling bij van een klant die bij ons op kantoor is.
Welk type collega ben jij op de werkvloer? Tja wat voor collega ben ik….. uhm…..
  • Sociaal
  • Teamplayer
  • Ik neem vaak initiatief om dingen in gang te zetten
Wat zijn jouw werkzaamheden? Ik zit achter mijn bureau en ik type dingen…

Nee, zonder gein. Ik doe de Support en behandel over het algemeen de vragen die complexer zijn en meer werk vragen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de monitoring. Denk hieraan aan de algemene monitoring op schuifruimtes, back-up monitoring, virusmeldingen, offline meldingen van servers, SSL-certificaten verlengen etc.

Skill set:

• Creatief
• Photoshop
• Initiatiefnemer

Bucketlist:

• Rondreis Azië
• Goede vraag!

Niks voor mij:

• Voetbalpraat
• Kookkunsten
• Kledingadvies

Mathieu is een gezellige collega, waarmee je kunt lachen op zijn tijd maar wanneer het nodig is er ook serieus naar het werk gekeken wordt.

Mathieu Timmermans

This or that

Vingerafdruk of gezichtsherkenning
[Wachtwoord]

Vroege vogel of late Starter
[Vroege vogel]

E-mail of Teamsbericht
[Teamsbericht]

Vrijdagmiddagborrel of woensdag Visdag
[Beide]

Wil je ons team komen versterken?