Bas Wagenmakers
Bas Wagenmakers
Geplaatst op 11 januari 2024
Leer onze collega's kennen

De langste van Support – Bas

Je kan hem letterlijk niet over het hoofd zien, als je beneden over de Support Afdeling loopt. Onze collega Bas. Hij is lang, valt zijn collega’s vaak lastig met flauwe humor en is het snelste in wegduiken als hij een camera ziet. De snoepkast weet hij goed te vinden, maar je kan hem ook altijd vinden als je hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld bij de piek op de kerstboom plaatsen.

Vandaag stellen we hem een aantal vragen en gaan we hem beter leren kennen.

3 vragen aan Bas

Intern was er nog wat twijfel van wie de langste van WSB is. Wat is jouw lengte Bas? Ik ben 205 cm lang. Ramon is langer.

En welke grappen kan jij niet meer aanhoren over jouw lengte?  

Het zijn niet echt grappen. Meer zinnen waarin het woord ‘lang’ gezegd wordt. En als je al 23 jaar dezelfde zinnen/grappen hoort wen je daaraan. Dus ik ben het nog niet echt zat.
Welk type collega ben jij op de werkvloer? Gezellige collega die serieus werk verricht maar wel in is voor een grapje. Ik vind het leuk om het gezellig te houden tussen iedereen en de grapjes te verzorgen. Ik maak tijd en ruimte voor gezelligheid op de afdeling. 8 uur lang focussen en serieus werk doen zonder ruimte voor een grapje, dan wordt het heel snel saai. Het moet wel leuk blijven. Ik heb soms stomme verhalen die ik verzin en vertel en dan is er zo lol op de afdeling.  
Welke werkzaamheden voer jij uit? Ik doe de monitoring van klanten, de schijfruimte en pak de 2e-lijn tickets op. Als een probleem of ticket te ingewikkeld is voor de 1ste- lijn support, dan ben ik diegene die de klant belt en het probleem gaat oppakken. Verder ondersteun ik collega's van andere afdelingen en voer ik Onsite werkzaamheden uit bij klanten.

Skill set:

• Snelheid in oplossen
• Verbanden leggen
• Vriendelijk en gezellig

Bucketlist:

• Reis naar America, zeker naar New York en dan een road trip
• Meedoen aan bootcamp voor leger, kijken of ik dit fysiek en mentaal aankan
• Management functie - teamleider, kan ik een team aansturen

Niks voor mij:

• Kan overal over meepraten, ik hou wel van een praatje
• Drama, zielig gaan doen, maar niet vertellen wat er aan de hand is

Bas is een goeie collega en helpt je altijd als je hem nodig hebt! Buiten werk is hij ook een toffe kerel en altijd leuk om mee te hangen en te kletsen!

This or that

E-mail of Teams
[E-mail]

Fruit van het werk of schuld van de snackkast
[Schuld van de snackkast]

E-mail of Teamsbericht
[Teamsbericht]

Vroege vogel of late starter
[Vroege vogel]

Wil je ons team komen versterken?